Laborvizsgálatok

A laborvizsgálatok nélkülözhetetlenek az egészség állapotának felmérése, a pontos kórisme feállítása és a megfelelő kezelés megállapítása esetén. Laboratóriumunk feltünteti minden vizsgált paraméternek megfelelő referencia értéket is.

Radiológia-képalkotó eljárások

În cadrul centrului nostru funcţionează un departament de radiologie generală şi stomatologică retroalveolară şi panoramică, iar în cadrul cabinetelor de consultaţii se pot efectua ecografii mamare, abdominale şi tiroidiene.

Szakrendelés

Klinikánk járóbeteg-ellátást biztosít számos orvosi szakterület esetén. A családorvos járóbeteg-ellátástól az idegsebészeti szakrendelésig, tapasztalattal rendelkező szakorvosaink segíthetnek Önnek megoldást találni.

Munkaorvostan

A Dora Medicals teljes foglalkozás-egészségügyi kivizsgálást biztosít a munkáltatók számára munkaköri alkalmassági- és időszakos szűrővizsgálatok esetén. Ha felkeresi e szakterület munkatársait klinikánkon, mi segítünk Önnek az állandóan változó törvényeket kiismerni.

Fizioterápia

E szakrenedelés képzett munkatársai változatos megbetegedések esetén biztosítanak orvosi kivizsgálást és kezelést. Legújabb és legkorszerűbb felszereléssel rendelkezünk.

Fogászat

Sűrgös megoldást ígénylő probléma esetén, vagy csak ha egy tökéletes mosolyt szeretne, a Smile Expert fogászati szakrendelőnk a tökéletes választás az Ön számára, egy egyszerű beavatkozás valamint egy komplex implantátum esetén is.

Szemészet - Optika

Dora Optics Szemészet- Optika a legkorszerűbb eszközökkel és technológiával várja Önt. Forduljon hozzánk bizalommal, akár egy szemüveg megrendelése vagy egy bonyolultabb szemészeti kivizsgálást igénylő bántalom esetén.

Biztonság és minőség

Nekünk, a Dora Medicals munkatársainak a célja, hogy minden nap biztonságos és kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Növeljük az egészségügyi ellátás minőségénét, kiküszöböljük a tévedéseket és a legszigorúbb minőségbiztosításra törekszünk.